Wandelen in december
<p>Ook in het najaar en de winter is het prachtig wandelen in de omgeving van Dinxperlo. Foto: B. Bruggink</p>

Ook in het najaar en de winter is het prachtig wandelen in de omgeving van Dinxperlo. Foto: B. Bruggink

Wandelen in december

DINXPERLO - VVV Dinxperlo Wandelroute van de maand december is de 'Grensroute'. Ook deze maand trakteert VVV Dinxperlo de wandelaar op een kop soep.

De wandelaars kunnen zelf de dag en tijdstip kiezen wanneer ze gaan lopen, om zo drukte te vermijden en in alle rust te kunnen genieten van de mooie natuur. De route van december loopt langs de grens, met een klein uitstapje de grens over en door het buitengebied van Dinxperlo, richting De Heurne. De route start bij Hotel-Restaurant ’t Welink, Aaltenseweg 73 in Dinxperlo en heeft drie afstanden om uit te kiezen. Onderweg kan de keuze nog gemaakt worden. De afstanden zijn: ongeveer 4.5, 10 en 14 km. De 4.5 km is bijzonder geschikt om met het hele gezin te lopen, bijvoorbeeld in de kerstvakantie. De 14 km maakt een extra lus door Duitsland. Kosten voor deze Wandelroute van de maand zijn € 2,50 inclusief een soepcoupon voor 2 personen. De route is te koop bij de VVV Dinxperlo, Markt 4.

Om de horeca in deze tijd met diverse coronamaatregelen te ondersteunen, trakteert de VVV Dinxperlo de deelnemers ook bij de wandelroute van de maand december op een kop soep met brood. Zodra de horeca haar deuren weer mag openen, kan men gebruik maken van de coupon. De bonnen van de Wandelrouten van de maand blijven geldig. De coupon is goed voor twee personen en kan worden ingeleverd bij: Eten bij Rico, Markt 1a in Dinxperlo, Hotel-Restaurant ’t Welink, Aaltenseweg 73 te Dinxperlo, café-restaurant Koenders in Breedenbroek en café Bruggink de Heurne, tijdens openingsuren.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden