Actie voor kerstboodschappen van Meedoen Pact en DHA

Actie voor kerstboodschappen van Meedoen Pact en DHA

DINXPERLO - In de week voor Kerstmis wordt op meer dan tachtig adressen in Dinxperlo een boodschappenpakket afgeleverd van de Stichting Diaconale Hulpverlening Aalten (DHA) en het Meedoen Pact. De Protestantse Gemeente Dinxperlo en de RK kerk van Dinxperlo maken deel uit van de stichting DHA.

Een groot aantal inwoners in de gemeente heeft het niet breed en om hen de feestdagen door te laten komen hebben diverse organisaties besloten om een volle tas met bruikbare boodschappen cadeau te doen. Ze doen dit met steun van Jumbo Arentz in Dinxperlo en Jumbo Leussink en Albert Heijn in Aalten en De Spar in Bredevoort. Publiek dat (of bedrijven die) financieel willen bijdragen kunnen contact opnemen via info@meedoenpactaalten.nl of info@stichting-dha.nl. Men kan de helpers ook steunen met een financiële gift aan NL24 TRIO 0338 6054 60 ten name van Stichting DHA of NL23RABO 0300 2416 07 ten name van Figulus onder vermelding van 'gift Meedoen Pact.

Ook mensen die denken in aanmerking te komen voor gratis boodschappen kunnen zich melden via het mailadres .De organisatie ligt in Handen van de Stichting Diaconale hulpverlening Aalten (DHA), de Talentverbinder, Meedoen Pact en Aladna FM.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden