Kerstpakketactie Veur Dinxper - Deur Dinxper
Straks staan de tassen hopelijk weer welgevuld klaar. Foto: PR
Straks staan de tassen hopelijk weer welgevuld klaar. Foto: PR

Kerstpakketactie Veur Dinxper - Deur Dinxper

DINXPERLO - Veur Dinxper – Deur Dinxper zet zich in voor gezinnen in Dinxperlo en of aangrenzende plaats die het met wat minder moeten doen. Daarom zijn de organisatoren op zoek naar mensen die iets willen doneren voor de kerstpakketactie. Bijvoorbeeld levensmiddelen, verzorgingsartikelen, wasmiddelen of een kerstpakket (of een deel ervan). Alles is van harte welkom.

Geld doneren mag uiteraard ook, hier kopen de organisatoren van de actie cadeaubonnen voor van de Jumbo. Kerstpakketten mogen ook na kerst afgegeven worden want Veur Dinxper-Deur Dinxper steunt wekelijks meerdere gezinnen die het met wat minder moeten doen, dus de spullen komen goed terecht.

Iedereen, gezinnen, echtparen, alleenstaanden die het met wat minder moeten doen en die in Dinxperlo of aangrenzende plaats wonen komt in aanmerking. Wie graag een kerstpakket wil ontvangen, mag zich hiervoor aanmelden. Iemand anders aanmelden mag ook. Wie iemand kent die hiervoor in aanmerking komt en aan de voorwaarden voldoet, en die je iets extra’s gunt met kerst, kan worden aangemeld. Opgave kan tot uiterlijk donderdag 17 december via een persoonlijk bericht op facebook, per app of telefonisch bij één van onderstaande personen, waar men ook donaties en spullen kan afgeven:

- Monica Jansen, Lage Heurnseweg 11a, tel. 06 44 80 62 40
- Brigitte Rougoor, Hagtweg 10, tel. 06 30 85 73 75
- Annette Rougoor, De Meibrink 2, tel. 06 57 76 39 30
- Els Gerritsen-Rougoor, Reehorsterlaan 97, tel. 06 12 87 42 71

Dit jaar kunnen de pakketten coronaproof opgehaald worden via een Drive-Thru. De uitgiftedatum wordt bekend gemaakt na opgave. Is ophalen voor iemand echt niet mogelijk, dan kan het in overleg ook bezorgd worden.
De dames benadrukken dat alles uiteraard discreet en vertrouwelijk behandeld wordt.


facebook.com/Veur Dinxper - Deur Dinxper

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden