Nieuw in Aalten: Samenspraak
<p>Aniek Scharenborg van Samenspraak. Foto: Marije Kocken</p>

Aniek Scharenborg van Samenspraak. Foto: Marije Kocken

(Marije Kocken)

Nieuw in Aalten: Samenspraak

AALTEN - Op 1 januari is Aniek Scharenborg gestart met Samenspraak, een nieuw kantoor voor advocatuur en mediation in Aalten. Scharenborg was hiervoor werkzaam bij MVSB Advocaten en zet haar praktijk nu zelfstandig voort.

“Voor mij een mooie nieuwe start, maar voor mijn cliënten verandert er niet zoveel”, aldus Scharenborg. “Ik blijf mij bezig houden met echtscheidingen en andere familiezaken, maar met een nieuwe bedrijfsnaam en uitstraling. Alleen mijn contactgegevens zijn gewijzigd.”
De afgelopen jaren heeft Scharenborg zich verder gespecialiseerd in het familierecht en haar praktijk uitgebreid met mediation. Bij mediation gaan twee mensen samen in gesprek, onder begeleiding van een professional. Met name bij een scheiding met kinderen is dat vaak een goede manier om tot afspraken en afwikkeling te komen.

“Bij mijn mediationpraktijk sloot een bedrijfsnaam met alleen de vermelding ‘Advocaten’ niet meer aan”, licht Scharenborg toe. “Samenspraak staat voor mijn aanpak, persoonlijk en gericht op overleg. Als advocaat en mediator vind ik het belangrijk niet alleen naar de juridische aspecten te kijken, maar ook aandacht te hebben voor de praktische en emotionele kanten van een zaak.”

Samenspraak is gevestigd aan de Herenstraat 29 in Aalten (zelfde pand als MVSB) en is bereikbaar op 0543 – 72 4000 of via contact@samen-spraak.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden