Proeftuin van Psalm 150 Dinxperlo

Proeftuin van Psalm 150 Dinxperlo

DINXPERLO - Psalm 150 verzorgt een leuke, laagdrempelige cursus de Proeftuin. De Proeftuin is voor alle kinderen die willen ontdekken of het spelen van een instrument en samen muziek maken met andere kinderen iets voor hen is.

De proeftuin vindt plaats van februari tot juni op maandagmiddag. Tijdens de eerste lessen worden alle instrumenten aan de kinderen gepresenteerd. Mogelijk worden deze eerste lessen, afhankelijk van de coronamaatregelen, online verzorgd via vooraf opgenomen video’s. Na een aantal lessen mogen de kinderen een instrument kiezen en wordt er met de andere kinderen al een echt orkest gevormd. Zo leren de kinderen spelenderwijs de basis van het muziek maken, noten lezen en het belangrijkste: ze ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Na het afsluiten van deze cursus kunnen de muzieklessen worden vervolgd bij Stichting Fanfare Talenten en bij het C-orkest van Fanfare Psalm 150.

Start cursus: 8 februari. Kosten bedragen ongeveer 50 euro voor ongeveer 1 lessen.
Opgave en meer informatie via de website van Psam 150. Voor vragen: jeugdzaken@psalm150.nl of bel/app 06-13638286 (Elles Klompenhouwer).


www.psalm150.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden