Coronaradio Figulus via Dinxper FM

Algemeen

DINXPERLO - Stichting Figulus Welzijn laat van zich horen, ook in coronatijd. Elke donderdag is Figulus op de radio, van 10 tot 11 uur via Dinxper FM. Door middel van deze uitzendingen wil de organisatie graag contact houden met alle mensen uit Dinxperlo. Het Figulus-uurtje bevat spelletjes, muziek en nog veel meer.

De presentatie is in handen van Steffan Rexwinkel, samen met stagiaires Marije en Hieke. Daarnaast is er technische ondersteuning van William of Henk. Elke week wordt gebeld met Frank Vinkevleugel, fotograaf van De Band, over het nieuws uit Dinxpèr’. Aan de hand van een foto, artikel of nieuwtje uit De Band wordt het nieuws besproken. Luisteraars kunnen reageren op de spelletjes via de sociale-mediakanalen van Figulus, zoals Instagram: socialwork_steffan. Er wordt muziek gedraaid voor alle doelgroepen.

Bewegen
Op donderdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Van 15 16 uur in het 700 bomen bos van 16.15 tot 17.00 op het plein bij het Kulturhus. De sportactiviteiten zijn voor kinderen tot 12 jaar. Er is een panna voetbalveld, twister en nog veel meer. Kinderen die zich met een aantal vrienden of vriendinnen willen vermaken kunnen zo langskomen.
Ook wordt er in Dinxperlo fanatiek gewandeld, elke vrijdagmorgen. Wie graag wandelt of op zoek is naar een maatje om dat samen mee te doen kan zich aanmelden bij Figulus. Er zijn verscheidene routes beschikbaar. De lopers starten om 9.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant