Logo de-band.nl


Van links naar rechts: Henk Heusinkveld, Joachim Tuenter, Jurgen van de Kamp, Wesley Huning en Nissan van Blankenstein. (foto: ondernemersnetwerk BNI)
Van links naar rechts: Henk Heusinkveld, Joachim Tuenter, Jurgen van de Kamp, Wesley Huning en Nissan van Blankenstein. (foto: ondernemersnetwerk BNI) (Foto: PR)

Ondernemersnetwerk BNI: Wie goed doet ook goed ontmoet

‘Het was een fantastisch jaar voor BNI De Leeuw', zegt voorzitter Wesley Hüning van het ondernemersnetwerk in Lievelde. ‘Vanaf de oprichting begin 2017 hebben we het motto: ‘Sterk vanuit de Achterhoek’ en dat bleek wel toen we met alle leden ruim 650.000,- euro omzet hebben gerealiseerd. Gedurende het jaar hebben nieuwe leden zich aangemeld en daarnaast heeft BNI ook twee nieuwe chapters opgericht in Zutphen en in Arnhem.

Regio - BNI is een afkorting van Business Network International. Het is een wereldwijde organisatie waarin leden, vooral MKB'ers, een lokaal netwerk vormen: de chapters. Op dit moment meer dan 8.000 chapters in 79 landen. In Lievelde is BNI De Leeuw gevestigd onder de regio BNI Arnhem, Apeldoorn en Achterhoek dat in 2017 een totaalomzet had van 5,2 miljoen euro.
De leden komen wekelijks bijeen om elkaar orders en opdrachten te gunnen om zo hun omzet te verhogen. Dat lukte vorig jaar bovengemiddeld. Volgens Hüning komt dat niet alleen door de aantrekkende economie. 'Maar omdat het chapter de juiste ondernemers heeft en elkaar echt vertegenwoordigen, genereren we die extra omzet'. Als je lid bent van BNI is het alsof je een team van verkopers extra hebt, die elke dag opletten of ze jou kunnen helpen om je product of dienst in de markt te zetten.

Netwerken is even simpel als effectief. Ons motto is 'Geven loont' ofwel 'wie goed doet ook goed ontmoet!' Wij stellen ons eigen netwerk voor elkaar open en brengen mensen met elkaar in contact. We signaleren kansen voor elkaar en bevelen elkaar aan. Dat het werkt blijkt uit het hoge succes percentage. Onze aanbevelingen leiden in 68% tot nieuwe klanten in tegenstelling tot 'koud' netwerken met slechts 12%. In de praktijk is dit goed voor een omzet van € 200.000,- voor een klein bouwbedrijf. Spreekt je dit aan en wil je ook meer omzet? Meldt je dan aan als gast en kom vrijblijvend kennismaken tijdens een ontbijt.

De leden van BNI De Leeuw signaleren kansen voor elkaar en wisselen waardevolle aanbevelingen uit met andere (lokale) ondernemers. De sfeer in de groep is ontspannen, informeel en Achterhoeks gemoedelijk. Het aantal leden is flink gegroeid in korte tijd, maar is er nog genoeg ruimte voor nieuwe leden. Wil je hier ook van profiteren? Kom dan met ons kennismaken. Niet alleen voor de omzet, maar ook voor je persoonlijke groei en om je netwerk uit te breiden. Je bent welkom bij LOCO Eten & Drinken in Lievelde waar elke woensdag ochtend 25 tot 30 ondernemers samen ontbijten. Je kunt je als gast aanmelden via:

www.bni-deleeuw.com

Meer berichten

Shopbox