Foto: PR

VrijeTijdsOrkest zorgt voor muzikale verrassing

In een samenwerkingsproject van het VrijeTijdsOrkest Boogie Woogie Winterswijk en het Leerlingenorkest van Muziekvereniging Excelsior, eveneens uit Winterswijk, is een gevarieerd concert gepland Er worden zowel afzonderlijk als gezamenlijk stukken ten gehore worden gebracht.

WINTERSWIJK - Het op 1 december uitgestelde concert,vindt nu plaats op vrijdagavond 2 februari (19.30 -21.00 uur) in de concertzaal van Cultuurcentrum Boogie Woogie in Winterswijk.

Het programma varieert van lichte tot meer klassieke stukken waarbij beide orkesten hun eigen specialisme laten horen. Onder andere hoort u het nummer Moment for Morricone, in een arrangement van Hugo Klein Severt en samen met het leerlingenorkest hoort u onder andere. de mooie Spaanse mars Barcelona.

De enthousiaste zangers en muzikanten staan onder leiding van de dirigenten Gerald Roerdinkholder (Vrijetijdsorkest en Leerlingenorkest van Excelsior) en Hugo Klein Severt (Vrijetijdsorkest). De toegang is gratis (vrije gift).

Oproep

Hierbij doet het orkest ook een oproep aan de lezers. ''Speelt u een instrument en vindt u het leuk om gezellige, mooie, maar niet te moeilijke muziek te maken? Kom dan vrijblijvend een keer kijken. Wij repeteren elke donderdag van 09.30 tot 11.30 bij Boogie Woogie.''

Meer berichten