Liberale Pluim

Liberale Pluim

WINTERSWIJK - Volgens de traditie reikt de VVD Oost-Achterhoek ieder jaar een Liberale Pluim uit. Ook voor 2020 zal dat alsnog gebeuren en wel op vrijdagmiddag 26 februari. Dit jaar gebeurt de uitreiking in een online bijeenkomst.

De Liberale Pluim wordt uitgereikt aan een persoon, ondernemer, stichting, groep of onderneming die zich in het voorafgaande jaar of jaren in het bijzonder heeft onderscheiden en Winterswijk op de kaart heeft gezet. Er is voor het Covid19 jaar 2020 één kandidaat genomineerd. Deze bijeenkomst wordt middels een live stream in uitgezonden op vrijdag 26 februari om 17.00 uur.

De uitreiking van de Liberale Pluim doet de VVD Oost Achterhoek in Winterswijk. Iedereen is welkom, leden van de VVD en ook belangstellenden om deze uitzending bij te wonen. Het bestuur van de VVD zal even kort terugblikken en dan vooral vooruitkijken. De Liberale Pluim is bedoeld als aanmoediging en erkenning voor de activiteiten die de winnende kandidaat in het belang van Winterswijk heeft verricht. Kandidaten worden door het bestuur van de VVD Winterswijk geselecteerd aan de hand van criteria. De kandidaat van 2020 zal zich zelf voorstellen in een korte presentatie tijdens de livestream van vrijdag aanstaande.

Inloggen: www.onlineliveevent.nl/liberalepluim .

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden