Fitnesscentrum Ponsen gaat outdoor
Vader en zoon Ponsen in het outdoorfitnesscentrum. Foto: Frank Vinkenvleugel
Vader en zoon Ponsen in het outdoorfitnesscentrum. Foto: Frank Vinkenvleugel

Fitnesscentrum Ponsen gaat outdoor

DINXPERLO - Op het eigen prachtige buitenterrein heeft het team van Ponsen afgelopen weekend flink gewerkt aan een complete outdoor-accommodatie voor sport en fitness. De ruime parkeerplaats, voorzien van grote tenten, inclusief fitnessapparatuur, en het grasveld zorgen ervoor dat iedereen weer lekker kan komen sporten.

Vanaf dinsdag 2 maart kunnen leden zich aanmelden voor de outdoorfitness in de tent. Sporten gaat uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Iedereen kan terecht bij Ponsen Outdoor Fitness van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en 15.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. Op deze tijden is er een trainer aanwezig. Voor iedereen geldt: aanmelden is verplicht. Dit kan per e-mail: info@ponsensport.nl of telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur, op nummer 0315-652998.

Via de hoofdingang betreedt de sporter na registratie het buitenterrein om dan lekker te sporten in de buitenlucht. Overdekt in de tent of op het gras. Zodra klaar met de workout, dan gaat men via de parkeerplaats weer naar huis. Wekelijks wordt er gekeken naar mogelijke uitbreiding in tijden en eventueel beweegwensen waar vraag naar is. Daarnaast is fitnesscentrum Ponsen afhankelijk van de toekomstige versoepelingen, maar het centrum wil graag nu al samen met de sporters werken aan de gezondheid.

Na de grote uitbreiding van het fitnesscentrum in maart vorig jaar heeft Ponsen nog steeds niet volledig kunnen laten zien wat er op het gebied van sport en gezondheid mogelijk is, zowel binnen als buiten. Het team van Ponsen hoopt dat dit binnenkort weer kan.

Ondernemers die al in het fitnesscentrum actief waren en vanaf dinsdag weer klanten mogen ontvangen zijn Skincare by Jasmijn en Sindy’s voetverzorging. Fysio sport & manueel is al enige tijd open.

Ponsen wil iedereen bedanken voor de steun en mooie woorden in de afgelopen periode

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden