Bestellen en afhalen via Dinxpershops.nl
Een schermafbeelding van Dinxpershops.nl
Een schermafbeelding van Dinxpershops.nl

Bestellen en afhalen via Dinxpershops.nl

DINXPERLO/SUDERWICK - De ‘niet-essentiële’ winkels in Dinxperlo en Suderwick zijn sinds 15 december 2020 gesloten vanwege COVID-19. Vanaf 10 februari is er de mogelijkheid om via het zogenaamde ‘Click en Collect’ bij de lokale winkels telefonisch en via de e-mail te bestellen en de aankopen af te halen op afspraak in de lokale winkel. Daarmee mogen deze lokale winkels op afspraak weer ‘open’ zijn voor het afhalen en betalen van de van te voren bestelde producten. De winkel moet het assortiment dan wel kenbaar maken zodat klanten de producten kunnen zien in de etalage of op het internet. Een aantal winkels verwijst naar de facebookpagina of naar de eigen webshop. Winkelen op afspraak bij de ‘niet essentiële’ winkels in Dinxperlo en Suderwick is mogelijk vanaf 4 maart. De afspraak dient 4 uur van te voren te worden gemaakt.

Ook het meest recente initiatief van dinxpershops.nl draagt er toe bij dat deze winkels in Dinxperlo en Suderwick weer voorzichtig in contact kunnen komen met hun (potentiële) klanten. Want niet alle winkels hebben een eigen webshop. Op dinxpershops.nl zijn vooralsnog alle winkels in Dinxperlo en Suderwick opgenomen. Uiteraard kunnen winkels aangeven als ze niet willen worden vermeld. De lokale winkels kunnen hun eigen producten laten zien, zodat ze kunnen worden besteld en op afspraak kunnen worden afgehaald en betaald in de winkel. Bestellen kan ook direct online via de webshop-pagina van de winkel op de website van dinxpershops.nl

Wereldwinkel Dinxperlo, een van de winkels in Dinxperlo die gebruik maakt van dit initiatief, geeft aan erg blij te zijn met deze mogelijkheid. "We hebben geen eigen webshop. Met dit fantastische initiatief van dinxpershops.nl verwachten we dat de klanten ons weer weten te vinden via internet tijdens deze COVID-19 pandemie, maar ook daarna 24/7", aldus de Wereldwinkel op haar eigen website en op facebook.

Overigens kunnen ook lokale winkels in Dinxperlo en Suderwick met een eigen webshop producten aanbieden via dinxpershops.nl . Hierdoor zijn alle producten die in Dinxperlo en Suderwick te koop zijn online te vinden op één online web portaal. Potentiële klanten kunnen zoeken op het product waar ze naar op zoek zijn en komen dan terecht bij de lokale winkels in Dinxperlo en Suderwick, uiteraard alleen als het product hier te koop is.

De initiatiefnemer hoopt met dit web-portaal de ‘niet-essentiële’ lokale winkeliers in Dinxperlo en Suderwick te steunen in deze moeilijke periode. Hij verwacht met dinxpershops.nl ook een belangrijke basis te leggen voor het voortbestaan van veel lokale winkels in de winkelstraat in Dinxperlo en Suderwick na COVID-19. Niemand wil immers lege winkelstraten over een aantal jaren. De lokale winkel heeft de klandizie nu extra hard nodig. Koop daarom bij die lokale winkels in Dinxperlo en Suderwick, en dankzij dinxpershops.nl kan dat ook online, maar wel lokaal.


www.dinxpershops.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden