CijferMeester Dinxperlo
<p>CijferMeester Dinxperlo wordt geleid door Martijn Melten en is aangesloten bij franchiseorganisatie CijferMeester.</p>

CijferMeester Dinxperlo wordt geleid door Martijn Melten en is aangesloten bij franchiseorganisatie CijferMeester.

(PR)

CijferMeester Dinxperlo

Wie zijn wij “CijferMeester Dinxperlo” wordt geleid door Martijn Melten en is aangesloten bij franchiseorganisatie CijferMeester. Hierdoor bent u verzekerd van een sterk en professioneel netwerk met specialistische kennis op diverse gebieden. Voordeel is één aanspreekpunt, continuiteit, slimme en innovatieve software en scherpe transparante tarieven. Inmiddels zijn er 70 vestigingen in Nederland. In de Achterhoek is Dinxperlo het 1e kantoor.

Door jarenlange ervaring in diverse managementfuncties bij productiebedrijven, ben ik een allround bedrijfskundige met uitgebreide financiële kennis als basis. Daardoor kunnen wij bedrijven juist meer bieden dan de administratie, die als basis natuurlijk moet kloppen en altijd het uitgangspunt is. Wij willen u zoveel mogelijk “ontzorgen”. Uw behoeften staan centraal en deze willen wij graag in overleg met u invullen.

 U wilt meer dan de standaard Zzp’ers/Mkb-bedrijven tot 10 werknemers 

  • Administratie en boekhouding.
  • Jaarrekening.
  • Salarisadministratie.
  • Alle soorten belastingaangiftes.
  • Financiering en herfinanciering.
  • Werkzaamheden t.a.v. personeelszaken, zoals werving&selectie (arbeidsovereenkomsten/subsidiemogelijkheden), beoordelen en belonen, ontwikkelen/opleiden (vergroten van betrokkenheid en flexibiliteit!), maar ook uitdiensttredingstrajecten. - Startersbegeleiding, ondernemingsplannen en financiële planning.

U wilt geen verrassingen achteraf 

Wij werken bij bovenstaande dienstverlening met een vaste en scherpe abonnementsprijs, die wordt bepaald door de met de klant afgesproken (maatwerk)dienstverlening. Dus geen extra facturen voor reguliere vragen en/of adviezen. Het beantwoorden van alle normale vragen (altijd binnen 24 uur antwoord) zit bij onze dienstverlening inbegrepen. Bij complexe vraagstukken of specialistisch advies op maat, niet vallend binnen de afgesproken dienstverlening, ontvangt u vooraf een vrijblijvende prijsopgaaf. Alles gaat in overleg met u.

Mkb-bedrijven tot 40 werknemers

“Heeft u het idee, dat sommige dingen anders of beter kunnen?” Bijv. de cijfers laten zien in relatie tot de omzet, dat de voorraad- en/of debiteurenpositie te hoog is. Wij gaan dan samen een structureel plan van aanpak maken, zodat er extra cashflow/ werkkapitaal wordt gegenereerd. Zo voorkom je bijv. het onnodig aantrekken van externe financiering. Naast de hierboven genoemde dienstverlening zullen wij in samenwerking met “Geraldo Ruesink Financieel Advies” uit Dinxperlo, particulieren bedienen. Bijv. inzicht creëren, waar evt. financiële voordelen te halen zijn. Vaak is dit ook de basis om te beoordelen, of risico’s voldoende zijn afgedekt. Te denken valt aan hypotheken, ziekte (in geval van zzp‘ers), overlijden, pensioen, schenkingsvraagstukken e.d.

Samenwerking/partnership 

Wij zien de samenwerking als een partnership, indien gewenst komen wij graag naar U toe. Dit vergroot onze samenwerking en betrokkenheid. Ook plannen wij graag per kwartaal een kort gesprek met U in. Wij willen graag sparringpartner zijn en u preventief informeren over trends en ontwikkelingen die uw bedrijf aangaan. Dit alles in begrijpelijke taal die wij allemaal spreken. Geen vakjargon dus. Heeft U overdag geen tijd, geen probleem, indien gewenst komen wij ook in de avonduren bij U langs.

Raadhuisstraat 17, 7091 CK Dinxperlo
m.melten@cijfermeester.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door CijferMeester Dinxperlo. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden