Septemberkunst verschoven naar 2022

Alternatief: online expositie vanaf eind augustus

AALTEN - Het bestuur van stichting Art Aalten is, alles overwegende, tot de slotsom gekomen dat het beter is om Septemberkunst te verschuiven naar 2022.

Het coronavirus waart nog steeds rond. Er zijn nieuwe uitbraken en voor een derde golf wordt gevreesd. Het vaccinatieprogramma is weliswaar in volle gang, maar het zal nog even duren voordat iedereen is gevaccineerd. Niet alle deelnemers zullenhet al veilig vinden om in september bezoekers thuis en in hun ateliers te ontvangen. Hoewel iedereen ervan uitgaat dat de maatregelen binnenkort versoepeld worden, kan een verlenging van de lockdown niet worden uitgesloten. Vandaar het besluit om Septemberkunst te verschuiven naar 2022.

Gelukkig zijn er mensen met creatieve ideeën. Ingo Krasenbrink, een van de kunstenaars uit Bocholt, wil ter compensatie de website verbouwen tot een alternatieve centrale expositieruimte. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De deelnemers kunnen foto’s van hun kunstwerken (maximaal vijf per kunstenaar) sturen naar info@septemberkunst.nl. Dit kan tot en met 31 mei. Naar verwachting is de website eind augustus operationeel. Zodra de online expositie gereed is, daarover meer.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden