De Scootmobielclub organiseert voor haar leden een drive-in bioscoop. (foto: Scootmobielclub Aalten)
De Scootmobielclub organiseert voor haar leden een drive-in bioscoop. (foto: Scootmobielclub Aalten)

Scootmobiel drive-in bioscoop sportpark zuid

Op vrijdagmiddag 16 februari aanstaande zal de kantine van voetbalvereniging AD '69 op sportpark zuid in Aalten omgetoverd worden tot een heuse drive-in bioscoop. De Scootmobielclub Aalten zal hier voor het eerst een gezellige filmmiddag houden.

Aalten - De leden van de scootmobielclub kunnen linea recta de kantine binnenrijden en vanaf hun eigen stoel het bioscoopgevoel ervaren. Dit is de eerste keer dat deze club met sportpark zuid de handen ineenslaat, met de insteek om in de toekomst vaker samen te werken.

Oud Aalten

De bijzondere film 'oud Aalten' zal deze middag, onder het genot van koffie en wat lekkers, vertoond worden.
De organisatie ligt in handen van Talentverbinder Richard Jongetjes in samenwerking met Figulus welzijn en Zorgcombinatie Marga Klompe. Om 14.00 uur vertrekken de scootleden vanaf de Ahof. De film start op locatie om 14.30 uur.

Aanmelden

Ouderen, met een scootmobiel, die ook deze gezellige middag willen meemaken of zelfs lid willen worden van de leukste club van Aalten kunnen zich melden bij Anneke Visser (Figulus welzijn) via het telefoonnummer: 0543 - 47 39 93 of via mobieltelefoonnummer: 06 20 49 44 29.

Meer berichten