<p>De overhandiging van de eerste goodiebag. Foto: PR</p>

De overhandiging van de eerste goodiebag. Foto: PR

VVV is klaar voor een nieuw toeristisch seizoen

AALTEN/BREDEVOORT/DINXPERLO - De drie VVV agentschappen in de gemeente Aalten staan te springen om de gasten weer welkom te heten. Daarom hebben zij voor iedere gast een goodiebag klaar liggen.

Afgelopen week overhandigde Marion Jacobs namens de VVV de eerste goodiebag aan Esther te Dorsthorst van camping Goorzicht. De goodiebags worden aan alle logiesverstrekkers in de gemeente Aalten geleverd. Deze tas krijgt de gast van hen als gastvrij welkom cadeau en is gevuld met allerlei toeristische informatie en tegoedbonnen e.d. van ondernemers. Op deze manier wil de VVV laten zien dat ze klaar zijn voor een nieuw toeristisch seizoen. De tas is in de Grenzeloos Genieten stijl vorm gegeven. Zo sluit deze naadloos aan bij de bestaande Toeristische gids, sfeerfolders en plattegronden.

De VVV is weer vanaf 28 april geopend. Meer informatie over de openingstijden maar ook overnachten, diverse horeca en fiets- en wandelroutes is te vinden op de website www.vvvaalten-bredevoort-dinxperlo.nl

Het is nu hopen dat de versoepelingen verder doorgevoerd kunnen worden en het seizoen kan starten. De verwachting is dat er deze zomer nog meer binnenlandse toeristen de Achterhoek komen bezoeken.

De goodiebag “Grenzeloos Genieten” is tot stand gekomen door een samenwerking van de gemeente Aalten, VVV Aalten, VVV Bredevoort en VVV Dinxperlo, Stichting Achterhoek Toerisme en diverse ondernemers.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden