Foto: Cato Nijman

Een doelpunt te weinig voor Natare

Aalten - Na vier parten lang nek aan nek te gaan in een strijd om de negende plaats, schoot het de waterpoloërs van Natare afgelopen zaterdag net te kort. Na met een voorsprong te beginnen en tot drie maal toe een gelijke stand, kwam de Houtrib zeven seconden voor het eind voorop met 8-9. Wederom een uitslag in het rijtje van ‘net-niet’.

Aangezien dit weekend alle herenteams en de dames achter elkaar thuis speelden, had zich een goed publiek verzameld in ‘t Walfort, waar goed voor gezorgd werd met koffie en bittergarnituur. Daarnaast werd er natuurlijk ook een spannende serie wedstrijden voorgeschoteld, met als afsluiter heren 1 tegen de Houtrib uit Lelystad.

Met nog minder dan een minuut op de klok en 8-8 op het scorebord, was de spanning om te snijden. In de allerlaatste tegenaanval kreeg Natare helaas toch weer een man-minder en viel de 8-9. Een wedstrijd tussen twee teams welke aan elkaar gewaagd zijn, maar helaas toch weer geen punten opleverde voor Natare. Met de tiende plek van de twaalf valt er nog een hoop te doen voor de heren. Over twee weken is de volgende kans in Bemmel.

Meer berichten