Inschrijving Achterhoekse Wandelvierdaagse weer in volle gang

Regio - De Achterhoekse Wandelvierdaagse laat zien hoe graag mensen wandelen. De veertiende editie – die plaatsvindt van 9 t/m 12 mei a.s. – brengt duizenden wandelaars uit heel Nederland op de been. Vierdaagselopers én deelnemers die één dag meelopen, ervaren en minder ervaren.

 

Online inschrijven voor iedereen
Vanaf nu kunnen zowel vierdaagselopers als dagdeelnemers zich online inschrijven op de website www.aw4d.nl. De afgelopen jaren konden alleen vierdaagselopers zich op deze manier vooraf inschrijven; dagdeelnemers konden zich voorheen alleen aanmelden in de Catharinakerk, op de loopdag zelf. Vanuit de groep dagdeelnemers kwam de vraag of aanmelden ook voor hen vooraf, online te regelen was. Inclusief de mogelijkheid om direct online te betalen. Dit verzoek is door de organisatie met plezier ingewilligd.

Vrij om te kiezen
Deelnemers hoeven nog niet zeker te weten hoeveel dagen zij willen meelopen; iedereen is vrij om te kiezen. Iemand die nu bijvoorbeeld twee dagen wil meewandelen, kan zich online aanmelden en een startbewijs reserveren. Besluit hij of zij kort voor aanvang van de vierdaagse toch een extra dag mee te lopen? Dan is online aanmelden voor een extra dag mogelijk. Iedere deelnemer kan zich ook, net als voorgaande jaren, op de wandeldag zelf inschrijven in de Catharinakerk.

Meer berichten