(foto: Jelle Droppers)
(foto: Jelle Droppers)

Liefde bij Staaltje Aalten

Aalten - Heb jij al entreekaarten gekocht? Want aankomende 23 februari 2018 is het weer zover! De 13e editie van Staaltje Aalten. De jaarlijkse benefietavond van Staaltje Aalten bij partycentrum 't Noorden. We gaan weer geld inzamelen voor een goed doel dat gelinkt is aan Aalten. Dit jaar is het goede doel: 'Stichting Roemenië Aalten – Sâlaj'.

Onder de bekende titel 'Staaltje Aalten' laten muzikanten horen wat voor talent er is in Aalten. Muzikanten geven zich individueel op en worden door de organisatie in willekeurige samenstellingen bij elkaar gezet. Zo ontstaan gevarieerde bandjes met oude en jonge, ervaren en minder ervaren muzikanten. Staaltje Aalten is een ideale kans om contacten te leggen, kennis te maken met andere muzikanten, samen te spelen, van elkaar te leren, maar vooral om veel plezier te hebben en natuurlijk optreden voor het goede doel. 

Uiteraard hoort er ook een thema bij deze muzikale avond. En wat is nou een mooier thema rondom valentijnsdag dan 'Liefde´! Liefde voor muziek, het leven, eten, drinken, jezelf, de ander, elkaar, …. de muzikanten mogen creatief zijn!

Staaltje Aalten wordt gehouden bij Partycentrum 't Noorden, aanvang 21.00 uur. De zaal gaat open om 20.00 uur.

Kaarten kosten in de voorverkoop 6,50 euro en zijn te koop bij 't Noorden, Schiller en Primera. Aan de kassa zijn de tickets verkrijgbaar voor 8,50 euro.

Meer info over Staaltje Aalten of de bandindeling? http://www.staaltjeaalten.nl/

Staaltje Aalten wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Partycentrum 't Noorden, Novel Groep, PostmaWeb Webhosting, Lammers DTP, By Reinout, Jasper muziek, gemeente Aalten en Stichting Roemenië Aalten – Sâlaj.

Meer berichten