<p>De entree van de oorlogsverzameling van Rien Koskamp aan de Barloseweg. Foto: PR</p>

De entree van de oorlogsverzameling van Rien Koskamp aan de Barloseweg. Foto: PR

Oorlogs-collectie 40-45 Aalten weer te bekijken

Aalten40-45 toont diverse nieuwe items

AALTEN - De particuliere oorlogsverzameling van Rien Koskamp is vanaf 27 juni weer te bezichtigen. Door de corona-maatregelen was een bezoek aan de oorlogs-collectie 40-45 lange tijd niet mogelijk, maar gelukkig kan en mag het nu weer. Een bezoek aan Aalten40-45 aan de Barloseweg is gratis.

Naast de bestaande collectie van uniformen, uitrustingsstukken, radio’s, voertuigen en documentatie zijn er afgelopen winter diverse interessante items toegevoegd aan de collectie zoals het uniform van een Schotse officier en dat van een Engelse motorrijder. Ook is er hard gewerkt aan een nieuwe website en uitbreiding van een (kinder)speurtocht.

Vanaf de laatste zondag van juni tot en met de laatste zondag van oktober is de verzameling vanaf 13.00 tot 17.00 uur te bezichtigen. Dit uiteraard wel met de nodige maatregelen: zo zijn onder andere lijnen op de vloer aangebracht en mogen er niet te veel mensen tegelijkertijd naar binnen.

Het bezoekadres is Barloseweg 1; tijdens de opendagen wordt dit duidelijk met borden aangegeven. Voor meer informatie kan men een kijkje nemen op de website: www.aalten40-45.nl of contact opnemen met Rien Koskamp: 06-36311657 of rien@aalten40-45.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden