VitaalBAD houdt inwoners gemeente Aalten bezig

AALTEN - De gemeente Aalten is rijk aan sportieve, culturele, creatieve en ontmoetingsactiviteiten en initiatieven. De inwoners van de gemeente kunnen daar gelukkig weer volop gebruik van gaan maken nu er vanuit de overheid steeds meer coronaversoepelingen worden afgekondigd.

Om alle culturele en creatieve activiteiten maar ook alle sport en beweegmogelijkheden binnen de gemeente zo overzichtelijk mogelijk weer te geven is er voor jong en oud de website vitaalbad.nl ontwikkeld. Daar is alles te vinden.
Daarnaast hebben de Talentverbinders, Figulus Welzijn en de gemeente Aalten besloten om vanaf september 2021 van start te gaan met het naschoolse cultuur- en sportstimuleringsproject Sjors Sportief & Creatief. Dit project is in ruim 100 gemeenten een bewezen formule. Sjors Sportief & Creatief richt zich op alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Aalten. Zij krijgen de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met alle sporten en creatieve activiteiten binnen de gemeente.
Sport- of cultuuraanbieders kunnen het gehele schooljaar hun activiteiten promoten via het vitaalbadplatform. Zij moeten zich daarvoor registreren op de website waarna ze hun activiteit kunnen beschrijven, voor welke leeftijdscategorie deze bedoeld is en wat eventueel de kosten zijn. Er kan zelfs een foto bij worden geplaatst.
Al deze aangeboden activiteiten binnen de gemeente Aalten worden ook gebundeld in een kleurrijk boekje, dat alle basisschoolkinderen begin september krijgen uitgereikt.
Vragen kunnen worden per e-mail worden gesteld aan elena@talentverbinder.nl.


www.vitaalbad.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden