<p>Wandelen of fietsend Oude IJsselstreek ontdekken kan weer met tochten van de VVV. Foto: PR</p>

Wandelen of fietsend Oude IJsselstreek ontdekken kan weer met tochten van de VVV. Foto: PR

VVV kan weer door met fiets- en wandeltochten

OUDE IJSSELSTREEK - De Oude IJsselstreek ontdekken met het stalen ros of de benenwagen mag weer. Vorig jaar kon er helaas niets doorgaan, maar vanaf nu kan er weer volop worden genoten van deze mooie gemeente en omstreken. In juli en augustus staat een zestal fietstochten gepland en in september de najaarsfietstocht. Ook de wandelaars kunnen in het najaar hun hart kunnen ophalen met gezellige wandeltochten.

Een enthousiaste werkgroep, vrijwilligers van de VVV Oude IJsselstreek, organiseert deze zomer in juli en augustus mooie fietstochten, startend vanaf diverse locaties. Ze vinden altijd plaats op zondag. Inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per persoon, contant te betalen bij het startbureau op de dag zelf. De deelnemer krijgt bij inschrijving de routebeschrijving.Hieronder alle data en startlocaties:
- 11 juli: Brasserie De Roode Leeuw, Terborg
- 18 juli: Paardensportcentrum Diekshuus, Gendringen
- 25 juli: Schuttersver. Willem Tell, Silvolde
- 1 augustus: Brasserie De Roode Leeuw, Terborg
- 8 augustus: DRU Inspiratiepunt VVV, Ulft
- 15 augustus: Café-restaurant Jan ter Voert, Megchelen
Fietscommissie Varsseveld organiseert op 26 september een Najaarsfietstocht. Deze start bij de Van Pallandthal in Varsseveld. Voorgaande jaren was dit de Herfstkleurentocht, eind oktober.

Wandelen
Ook aan de wandelaars is gedacht. Er worden twee evenementen georganiseerd. Op 9 en 10 oktober oktober rondom de grens bij Voorst, met als startpunt restaurant Van Hal in Voorst. Verder is er op tweede kerstdag een winterwandeltocht vanuit Silvolde. Daar wordt gestart bij Schuttersver. Willem Tell.
Meer en de meest recente informatie op de facebookpagina van VVV Oude IJsselstreek opf op de website.


www.vvvoudeijsselstreek.nl/agenda

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden