Vrijdag fietsen met Wieler Tour Club

DINXPERLO - De nieuwe voorzitter van de Wieler Tour Club Dinxperlo, Gerben Klein Lebbink is blij er eindelijk weer eens een fietstocht mag worden georganiseerd. “We krijgen altijd veel positieve reacties van deelnemers. Vaak zijn ze verrast dat zo dicht bij Dinxperlo toch nog onbekende weggetjes zijn”, aldus de voorzitter.

Op vrijdag 25 juni mogen de liefhebbers weer op de pedalen, zowel met de toerfiets al de racefiets. Er kan tussen 17 en 19 uur gestart worden vanaf Tryout Sport, Bargerdijk 2 in De Heurne. Zowel voor de start als na de finish is hier gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Er zijn toiletten beschikbaar.
De gezinstocht, voor de toerfietsers, is 40 kilometer lang en voert over prachtige weggetjes richting Bekkendelle. Bij restaurant Berenschot is een pauzeplaats, waar de organisatie een versnapering uitdeelt. Fietsenspecialist Harm Takke staat hier met een servicepunt. Uiteraard is de tocht volledig uitgepijld.
De racefietsers starten op dezelfde plek maar leggen via een andere route circa zeventig kilometer af. Alleen de pauzeplek, bij Berenschot, is hetzelfde. De racefietstocht is uitgepijld maar ook als GPX-bestand beschikbaar om in fietscomputer in te lezen.
Deelnemers moeten zich van tevoren aanmelden, met een tijdslot van een half uur van voorkeur. Als dat niet meer beschikbaar is wordt een ander tijdstip aangeboden. Elke minuut mag er één echtpaar vertrekken.
Deelname kost 3,50 euro pp voor de gezinstocht (NTFU-leden 2 euro) en 5 euro voor de racefietstocht (NFTU-leden 4 euro), ter plekke gepast te betalen. Aanmelden via het e-mailadres toertocht@wtcdinxperlo.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden