Team DanzArte blij dat een show mogelijk was. Foto PR
Team DanzArte blij dat een show mogelijk was. Foto PR

DanzArte steelt de show bij FC Dinxperlo

DINXPERLO - Het sportcomplex van FC Dinxperlo was op zaterdag 10 juli omgetoverd tot een podium voor een fantastische dansshow! Magali en haar danstalenten van DanzArte gaven een geweldige uitvoering, het enthousiasme spatte van alle dansers af.

Het bestuur van FC Dinxperlo verleende graag alle medewerking en heeft de leden geïnformeerd over de show, er kon op deze vrijdag en zaterdag niet worden gevoetbald... De generale was op vrijdag, zaterdag gingen alle dansers ‘shinen’. Na anderhalf jaar weer op het podium, open air, op het terrein van FC Dinxperlo ging het los. Van de jongste ballerina’s tot de ervaren talenten, alle leden van DanzArte hebben zich van de beste kant laten zien. 

Magali is trots op haar groepen, op de leiding, op vrijwilligers en de gastvrijheid van FC Dinxperlo. Ze bedankt Het Blauwe Meer en Naoberz Dinxperlo voor het lenen van stoelen. Ze bedankt alle mensen achter de schermen, de dansdocenten en niet te vergeten het publiek voor de energie die volgens haar voelbaar was. “We did it!” 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden