Vrolijke deelnemers aan de Zwarte Fiets Cross. Foto: PR
Vrolijke deelnemers aan de Zwarte Fiets Cross. Foto: PR

Zwarte Fiets Cross gaat door!

Algemeen

AALTEN - Geen Zwarte Cross? Dan verzinnen we zelf wat! Dat dachten Gerbert Smit van restaurant Domme Aanleg en Martin Huning van Het Noorden. Zo ontstond de Zwarte Fiets Cross, zaterdag en zondag tussen beide restaurants in de omgeving van Aalten. De ultieme alternatieve Zwarte Cross op de fiets: met z’n honderden over zandpaden crossen!

Intussen hebben zich honderden belangstellenden gemeld voor de alternatieve cross, die de deelnemers vooral over zandpaden voert. ,,Alles wordt wederom afgelast, niks gaat door. Een fietstocht is iets wat wél kan”, zegt Smit van de Domme Aanleg. ,,De gemeente wilde ook dit jaar wederom alle medewerking verlenen, dus dat is ook mooi.” 

De zwarte Fiets Cross, editie 2021, kan doorgaan, meldt de Domme Aanleg op Facebook. “Trek je zwarte cross kloffie aan en stap op je stalen ros, uiteraard wel met een startbewijs, en ervaar de pure Achterhoek!”

Zaterdag en zondag kan er gecrosst worden over de Achterhoekse zandpaden. Met onderweg volop vertier in de kroegenstraat, een hapje eten onder het genot van muziek bij De Boergondiër, cross kijken op de Zwarte Fiets Cross weide of een biertje bij de biergarten. Voor ieder is er langs de route wat te doen. Een dagkaart is eenvoudig te bestellen bij de Domme Aanleg of via de link op www.dommeaanleg.nl Voor veer informatie of tickets reserveren kan men gerust appen of bellen.


M 06-1232 3976
www.dommeaanleg.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band