Fenn Live. Foto: PR
Fenn Live. Foto: PR

Nederlandse-Bocholtse presenteert eigen single: Doe het nu!

BOCHOLT - Er zit muziek in het grensgebied, Fenn-Live, alias Fenneke Zonnebeld, een Nederlandse toetseniste/zangeres, komt met eigen singel.

Eerder werkte ze al samen met andere artiesten, waarbij ze onder andere Kathy Kelly van The Kelly Family op toetsen en met zang begeleidde. Nu doet ze het allemaal zelf! De titel verraad het al: Doe het nu! “Laat ze maar lullen kletsen doen ze toch!” Het advies van Fenn-Live is: “Ga je eigen weg, ga je eigen gang, en probeer je dromen te verwezenlijken, dit natuurlijk met respect voor de ander.” Het nummer is een vrolijk aanstekelijk uptempo nummer, waarbij eveneens een vrolijke clip werd gemaakt. Alle instrumenten werden ingespeeld in de studio van Andreas Melzer in Keulen.

De singel wordt inmiddels goed opgepakt en was al vele malen op de radio te horen en zelfs verkozen tot alarmschijf. Fenn begon als toetseniste bij dans- en showorkest Proud uit Winterswijk van de familie Noya en kijkt met veel plezier terug op die tijd, waar ze veel leerde. Inmiddels is de singel te koop, en is verschenen als Maxi singel, waarop drie songs te horen zijn. Natuurlijk staat ook de song Doe het nu! op deze schijf.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden