Workshop voor kinderen, houtbewerking. Foto PR
Workshop voor kinderen, houtbewerking. Foto PR

Zomerworkshops voor kinderen bij de Koppelkerk

De eerste workshop; werken met hout

BREDEVOORT - Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk elke zondag van de maand augustus workshops voor kinderen van zes tot en met dertien jaar. Tijdens deze workshops staat iedere keer een ambacht centraal van de tentoonstelling Kunst | Ambacht, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. In deze tentoonstelling is het werk van acht kunstenaars te zien. Allen beoefenen een andere discipline: van houtbewerken tot sieraden maken en van wet plate fotografie tot fijnschilderen.

Timmeren, zagen, schuren en boren
Zondagmiddag 1 augustus vindt de eerste van de vijf workshops plaats. Deze workshop staat in het teken van werken met hout. Net als kunstenaar Daan de Leeuw gaan de kinderen aan de slag met onder andere een zaag en hamer om van stukken hout een eigen kunstwerk te maken. De workshop kost € 5,- euro per kind en duurt zo’n 75 minuten. Er is plaats voor acht kinderen en het reserveren van een plek is noodzakelijk.

De workshop begint met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op het terras of in het gezellige boekencafé. Zij betalen de reguliere entreeprijs van de Koppelkerk.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort, datum: zondag 1 augustus, aanvang: 13.30 uur. Entree: € 5,- euro, inclusief een glas ranja. Entree Koppelkerk: € 6,- euro, inclusief een kopje koffie of thee, jongeren tot en met achttien jaar gratis entree. Reserveren is noodzakelijk, dat kan via de website.


www.koppelkerk.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden