Foto: PP

Progressieve Partij opent twee PP-PopUp-stores

Aalten/Dinxperlo - De Progressieve Partij opent komende week een tweetal PP-pop-up-stores in winkelpanden te Aalten en Dinxperlo. In deze winkels vindt men informatie over de Progressieve Partij, de verkiezingen en de politiek in de gemeente Aalten. Maar daarnaast ook bescheiden activiteiten op het gebied van cultuur, muziek en sport.

Politieke cartoons in Aalten

In Aalten wordt op zaterdag 3 maart om 11.30 uur de PP-pop-up-store aan de Bredevoortsestraat no. 4 geopend. Hier is de hoofdmoot een expositie van 8 jaar politieke cartoons “Pietje Progressief”, het alter ego van illustrator Henk van der Luyt uit Aalten. De opening wordt verricht door oud-wethouder Henk Kok, samen met de kunstenaar. Jonge kunstenaars die willen exposeren in dit pand krijgen daarvoor de kans.

Historische foto’s en ansichtkaarten van Dinxperlo

In Dinxperlo wordt op zaterdag 3 maart om 13.30 uur de PP-pop-up-store aan de Terborgseweg 10 geopend. Hier is de hoofdmoot een historisch overzicht van het dorp Dinxperlo uit de collectie van Ben Maandag. De opening wordt verricht door een “groep voormalige grafici” uit Aalten en Dinxperlo. Ook hier worden jonge kunstenaars uitgenodigd te komen exposeren.

De PP-pop-upstores zijn geopend van dinsdag t/m donderdag van 15.00-18.00; op vrijdag van 15.00-20.00 uur en op zaterdag van 11.30-17.00 uur. Voor een praatje, een kopje koffie en wat informatie. Het overige programma wordt komende weken bekend gemaakt.

Meer berichten