Wederom titel voor Dale West 6

Aalten - Het is Dale West 6 wederom niet gelukt om te verliezen.

"Ondanks al onze inspanningen is het ons wederom niet gelukt om een partijtje te verliezen. Of het nu aan de lakse instelling van onze tegenstander ligt of dat het toch komt door een plotseling opkomend gevoel van prestatiedrang van ons team durf ik niet te zeggen. Maar we hebben er toch weer een bokaal bij.'' Aldus een tevreden kijkende teamleider Ruud Simmelink.

Waar vorig seizoen de titel pas op de laatste avond werd binnen gehaald door de schutters van Dale West 6. Ging het dit seizoen toch een stuk makkelijker! Mede door het continu elkanders punten afpakken van diverse tegenstanders, werd de rode loper als het ware uitgelegd. Ook het niet durven winnen tegen het team van Dale West 6 speelt hoogstwaarschijnlijk mee.

De heren van Dale West 6 schoten dit jaar steeds beter, wanneer men puur naar resultaat kijkt. De gemiddelden kropen steeds dichter bij elkaar, zodat het dadelijk niet meer uitmaakt wie er in de "spits" staat en wie op "goal". Tijdens de wedstrijd voor de titel was de opstelling als volgt; als openingsschutter werd er gekozen voor de altijd stabiele Sander Rensink. Hij weet telkens weer een goede basis score neer te leggen, zodat de druk er voor de rest van de ploeg vanaf is. Als tweede schutter ging de voorkeur uit naar ''de Sik'' omdat hij over het algemeen een goed voorbeeld doet volgen. De derde schutter van de ploeg was "Boomie", en zette een mooi resultaat neer. Ruud Simmelink zelf nam de honneurs waar voor de vierde kaart. Zodat het slotakkoord met een paar mooie schoten voor Michiel Stronks was. Om niet van competitie vervalsing te worden beschuldigd nam Rene van de ASB plaats op de reservebank. Ook Pascal Rensink moest genoegen nemen met een plek op de reservebank. Om deze teleurstelling te boven te komen heeft hij het tellen maar voor zijn rekening genomen. Uiteindelijk is met deze opstelling toch de titel binnen gehaald. En zo heeft wederom de winnende coach gelijk.

Maar zoals altijd heeft de kampioensmedaille een tegenzijde. Gertjan Sikking gaat zijn schutters carrière beëindigen aan het einde van dit seizoen. Maar kan terugkijken op mooie seizoenen met veel gewonnen bekers.

Door dit besluit komt er wel weer een vacature vrij bij Dale West 6

Dus ben jij die leuke spontane man/vrouw en lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een kampioensploeg. En maakt het jou niet uit om eenmaal per jaar een beker met medaille te ontvangen. Kun jij het mentaal aan om een avond onsamenhangend met elkaar te ouwehoeren en tussen door een paar gaten te maken in een paar kaartjes. Dan mag je gerust een keer aanschuiven op een dinsdag avond bij 't Romienendal.

Meer berichten