Een plek langs de komende fietsroute. Foto: B. Bruggink
Een plek langs de komende fietsroute. Foto: B. Bruggink

Fietstocht langs bezienswaardigheden in en rond Dinxperlo

DINXPERLO - Zondag 12 september organiseert VVV Dinxperlo, in samenwerking met het Ondernemersfonds van Dinxperlo, een korte fietstocht. De afstand is tussen de 25 en 30 km, dus ook prima geschikt voor gezinnen.

Onderweg is er van alles te zien en te beleven, in het kader van Open Monumentendag gaat de route langs verschillende monumenten en bijzondere plekken in en rond Dinxperlo, sommige zijn open en dan kan er gratis een kijkje worden genomen, andere zijn alleen aan de buitenkant te zien. Voor de kinderen komt de route langs een speelplek waar ze even kunnen rennen en klauteren om dan weer verder te fietsen. Terug in het centrum zijn er verschillende activiteiten zoals: de winkels open, braderie, kinder- en restantenmarkt en terrasjes.

De deelnemers krijgen bij de route een consumptiebon, deze is te gebruiken bij de deelnemende horecabedrijven. De kosten voor deze fietstocht zijn 4 euro, inclusief consumptiebon. Er kan gestart worden tussen 10.30 en 13.30 uur bij VVV Dinxperlo, Markt 4.


telefoon 0315-642050

www.vvvdinxperlo.nl 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden