Mooi programma op de Septemberbraderie

DINXPERLO - Voor het eerst in ‘coronatijd’ wordt in het centrum van Dinxperlo, op 12 september van 12.00 tot 17.00 uur, de ‘September Braderie’ georganiseerd.  

Uiteraard zullen we als organisatie de bezoekers vragen de corona-maatregelen in acht te nemen (zie informatie voor men de braderie op loopt), het blijft belangrijk om niet elkaar te besmetten. De maatregelen blijven een serieus onderdeel van de September Braderie.
Het Ondernemers Fonds Dinxperlo (OFD) heeft samen met Figulus en Dinxper FM een mooi en gezellig programma opgesteld. De centrumondernemers gooien op 12 september van 12.00 tot 17.00 uur de deuren open en hopen op een goede opkomst. Er zal naast het reguliere aanbod ook een interessante restantenmarkt zijn. Voor de kinderen is er op het Prins Clausplein en rondom de dorpskerk een kinderrommelmarkt en een voetbaltoernooitje georganiseerd.

Kinderrommelmarkt
Voor kinderen en jongeren is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de rommelmarkt in het centrum. Kinderen en jongeren van acht tot zestien jaar kunnen zich aanmelden en een plekje reserveren. Denk zelf aan een leuke deken om zo de spullen op een leuke manier aan te bieden. Vanaf 12.00 uur begint de verkoop. Vanaf 11.00 uur kan de jeugd op het marktplein de plek toegewezen krijgen. Aanmelden kan via e-mail: e.klompenhouwer@figulus-welzijn.nl of s.rexwinkel@figulus-welzijn.nl

Straatvoetbal
Voor jongeren is er in verschillende leeftijdsgroepen een straatvoetbaltoernooi, er word een drie tegen drie toernooi gespeeld, zonder keeper. Ook hiervoor kunnen jongeren zich aanmelden in verschillende leeftijdsgroepen tien tot en met dertien en veertien tot en met zestien jaar. Er zal na de aanmelding een schema gemaakt worden en deze krijgen deelnemers toegestuurd. Denk er aan om bij aanmelding de teamnaam en leeftijdscategorie te vermelden. Aanmelden kan via e-mail: e.klompenhouwer@figulus-welzijn.nl of s.rexwinkel@figulus-welzijn.nl

Als klap op de vuurpijl zal Dlnxper FM deze middag muziekzaal omlijsten. De organisatie hoopt veel belangstellenden op 12 september te mogen ontmoeten en er samen een gezellige middag van te maken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden