<p>Cool Moves Volley bij DIOS. Foto: PR</p>

Cool Moves Volley bij DIOS. Foto: PR

Volleybalcompetitie bij DIOS weer van start

DINXPERLO - Nadat al eerder de trainingen gestart zijn, gaan na een lange competitieloze periode de volleybalwedstrijden voor DIOS weer van start. Afgelopen zaterdag waren er al teams die een vooruit geplande wedstrijd of bekerwedstrijd hadden, maar vanaf komend weekend kunnen de competitie spelende volleyballers weer aan de bak. Ook publiek is bij deze wedstrijden weer van harte welkom in de Eurohal of op andere locaties, wel volgens de geldende corona-voorschriften.

Heren
DIOS volleybal gaat de competitie in met een gevarieerd aantal teams. Heren 1, onder leiding van Marvin Sombroek komt uit in de landelijke tweede divisie en speelt daar onder andere een leuk aantal derby’s, waarbij de wedstrijden tegen BOVO uit Aalten vrijwel altijd bijzonder zijn. Op 18 september wordt deze gemeentelijke derby in Eurohal gespeeld.
Heren 2 komt uit in de regionale tweede klasse en is eigenlijk toe aan een stapje hoger. Wellicht kunnen ze komend seizoen aan deze verwachting voldoen. Het jongens A team gaat veel interregionale wedstrijden spelen. Zij komen uit in de hoofdklasse.

Dames
Dames 1, onder leiding van Frans Jordens, gaat spelen in de promotieklasse, de hoogste regionale afdeling. Dames 2 komt uit in de regionale derde klasse.
Maar liefst drie meisjes jeugdteams doen mee aan de competitie. Meisjes A speelt in de tweede klasse, meisjes B komt uit in de eerste klasse, evenals meisjes C.

Recreanten
Naast deze reguliere competitieteams speelt er ook nog een team in de recreantencompetitie, die in toernooivorm wordt afgewerkt: DIOS XR1.

Jeugd
Ook de jongste jeugd, in de basisschoolleeftijd, speelt al volleybal. Voor deze groep noemen heet dat CMV, wat staat voor Cool Moves Volley. Verschillende teams van niveau 1 tot en met 6 spelen in toernooivorm ook hun eigen competitie.


diosdinxperlo.nl/6-volleybal

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden