Alex en Michèle bij OBS De Wegwijzer. Foto PR
Alex en Michèle bij OBS De Wegwijzer. Foto PR

Kleinschalig onderwijs in Sinderen

SINDEREN - De kleinschalige school (onderdeel van OBS op Koers) met verticale klassen (meerdere groepen in één lokaal) heeft veel oog voor haar leerlingen en een heel betrokken team leerkrachten.

“Als je wilt kennismaken met de school en dit wil ervaren ben je van harte welkom op de ‘Kom in de klas’ ochtenden,” aldus Michèle, moeder van een leerlinge. De school grenst direct aan een sportveld waar de kinderen hun energie goed kwijt kunnen. Er is dan ook heel veel ruimte en aandacht voor bewegen en het buitenleven. 

Vader Alex: “Veel mensen verwachten dat de kwaliteit minder goed is op een kleine school, maar dat is niet zo. Ik geloof dat er veel kinderen zijn die beter uit de verf zouden komen in kleinere klassen en in deze fijne en veilige sfeer.” De dochter en zoon van Alex zitten sinds een jaar op de basisschool in Sinderen. “Ze zijn er sindsdien qua leren goed op vooruitgegaan. Het individuele kind wordt hier gezien en dat komt door de aandacht en de korte lijntjes.” 

Op vrijdag 17 september en woensdag 17 november vindt er een ‘Kom in de klas ochtend’ plaats. Ouders/verzorgers kunnen samen met de kinderen kennis met de school maken door een ochtend mee te draaien. Aanmelden kan door een mail te sturen naar opkoers@paraatscholen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden