Het Heurns mannenkoor is weer begonnen met de repetities. Foto: Frank Vinkenvleugel
Het Heurns mannenkoor is weer begonnen met de repetities. Foto: Frank Vinkenvleugel

Heurns mannenkoor zingt weer

DEHEURNE - Het christelijk Heurns Mannenkoor heeft haar oefenavonden weer hervat. Na een afwezigheid van precies anderhalf jaar zijn de mannen weer enthousiast begonnen met de repetities.

Er werd wel een opmerkelijk feit neergezet; vanaf de oprichting in 1926 werden de repetities altijd in de lagere school gehouden. Lang geleden in de school aan de D.H. Keuperweg en sinds de oprichting in 1972 van ‘De Höve’ in de school aldaar. Maar vorige week maandag, de deriende september, werd gezongen in de voormalige Heurnse Kerk. Dit vanwege de toen nog geldende maatregel van anderhalve meter van elkaar af te zitten. 

Het vierstemmige koor is van plan rustig te beginnen. Na zo’n lange tijd van gedwongen afwezigheid kan op dit moment nog geen kerstconcert worden gepland. Dat vraagt toch wel iets meer tijd van voorbereiding. Zo is de mening van de meeste leden. Nu is het zaak de vertrouwdheid en het met elkaar optrekken weer te hervatten. Aan dirigent Harry Boontje is het wel toevertrouwd om binnenkort weer aan het gewenst zangniveau te komen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden