<p>Een scene uit de film Belle Epoque. Foto PR</p>

Een scene uit de film Belle Epoque. Foto PR

‘La Belle Epoque’ bij Filmtheater Schiller

AALTEN - Filmtheater Schiller vertoont de Franse komedie uit 2020 ‘la belle époque’ op donderdag 23 september om 20.00 uur.

Wie wil niet de magie herbeleven van een eerste verliefde ontmoeting in het verleden? Victor, een gedesillusioneerde zestiger, ziet zijn leven op zijn kop staan op de dag dat Antoine, een briljante ondernemer, hem een nieuw soort attractie aanbiedt. Hierbij mengt Antoine theatrale kunstgrepen en historische reconstructies. Aan de klanten wordt een kans geboden om terug te duiken in het tijdperk van hun keuze. Victor kiest er voor om de meest gedenkwaardige week van zijn leven opnieuw te beleven: de plek waar hij 40 jaar eerder zijn grote liefde ontmoette.

De twee deelnemende acteurs beloven al veel goeds. De bekende Franse acteur Daniel Auteuil speelt de rol van Victor en de al even populaire Fanny Ardant is zijn ex-vrouw. ‘La belle époque gaat over nostalgisch verlangen naar vroeger; de tijd van jeugdige onbezonnenheid toen de wereld één groot avontuur leek’, recensie uit De Filmkrant. 

Door de coronamaatregelen zijn er een aantal zaken gewijzigd. Natuurlijk wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen, daarom is het aantal zitplaatsen beperkt tot achttien. Om het aantal bezoekers goed te monitoren zijn tickets uitsluitend online te koop via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/la-belle-epoque 

De entree bedraagt 8,00 euro, exclusief bankkosten. De prijs voor het filmmenu, een hapjesschotel, aardappels en sla inclusief filmticket, is 21,50 euro, exclusief bankkosten. Het menu wordt om 18.30 uur geserveerd en is te reserveren via de website tot 18.00 uur.


oerkroegschiller.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden