Esther Visser. Foto PR
Esther Visser. Foto PR

Start extra schildercursussen voor volwassenen bij de Koppelkerk

BREDEVOORT - Vanwege de populariteit van schildercursussen voor volwassenen, start de Koppelkerk met twee extra schildercursussen: op de maandagavond en de dinsdagochtend. De lessen worden gegeven door kunstenaar en kunstdocent Esther Visser. Vanaf maandag 11 oktober en dinsdag 12 oktober starten de tiendelige wekelijkse schildercursussen.

Altijd al zin gehad om te (leren) tekenen en schilderen op individueel niveau? Vanwege de grote vraag naar schildercursussen voor volwassenen start de Koppelkerk met twee nieuwe schildercursussen. De schildercursus vindt plaats in een kleine groep (maximaal tien personen), met begeleiding afgestemd op ieders eigen tempo en creatieve ontwikkeling. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Aan de hand van verschillende thema’s wordt onder meer gewerkt aan het verbeteren van schildertechniek en tekenvaardigheid, schetsproces en bewust leren kijken.  

Over de docent
Esther Visser volgde haar opleiding aan de kunstacademie te Groningen waar ze in 2009 afstudeerde als kunstdocent met de specialisaties schilderen en fotografie. Sindsdien werkt ze als fotograaf en geeft zij les aan zowel jongeren als volwassenen. Haar eigen werk bestaat uit schilderijen op onbehandeld hout en pentekeningen (zie ook www.estherart.nl).

Praktische informatie
Aanmelden voor de schildercursus kan via de website van de Koppelkerk. Het cursusgeld kan bij aanvang van de cursus worden voldaan. Er is geen restitutie mogelijk; wel kan een gemiste les in overleg worden ingehaald op een ander dagdeel (mits er plek is). De materialen kunnen tijdens de cursus worden aangeschaft of zelf worden meegebracht. Op kunst- en cultuurbeoefening is het coronatoegangsbewijs niet van toepassing.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort, cursusdata: maandagavond 11 oktober tot en met 13 december van 19.30 toit 22.00 uur. Dinsdagochtend 12 oktober tot en met 14 december van 9.30 tot 12.00 uur. De kosten zijn 150 euro voor tien lessen van 2,5 uur, inclusief koffie of thee, exclusief materialen.


koppelkerk.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden