Theater voor sportclubs. Foto: PR
Theater voor sportclubs. Foto: PR (Jeroen van Amerongen)

‘Dat schiet lekker op zo!’

BREDEVOORT - Op dinsdag 2 november om 19.30 uur wordt bij het Grachthuys in Bredevoort een speciale voorstelling opgevoerd. ‘Dat schiet lekker op zo!’ is een humoristisch stuk dat bedoeld is voor leiders, trainers, coaches bij sportclubs die zich bezig houden met het trainen van kinderen. Ook is het spel een absolute aanrader voor bestuurs- en commissieleden.

Trainers of coaches bij sportclubs in de gemeente Aalten die graag beter, leuker en fijner met kinderen willen sporten en optrekken kunnen bij deze theatervoorstelling geheel aan hun trekken komen. Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor de trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF.

Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom wil de gemeente Aalten de trainers, leiders, coaches en ook de bestuurs- en commissieleden van de sportclubs graag deze voorstelling laten zien. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in deze regio te zien was. 

Kaartjes voor ‘Dat schiet lekker op zo!’ zijn gratis, dankzij de gemeente Aalten. De toegang is gratis. Wel is een coronatoegangsbewijs van overheidswege verplicht en moet men zich van tevoren aanmelden. Dat kan via www.datschietlekkeropzo.nl Op deze website is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer. 

De uitvoering op dinsdag 2 november vindt plaats in het Grachthuys, Kruittorenstraat 1 in Bredevoort. De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. Vervolgens is er gelegenheid om informeel na te praten. Naast het bekijken van een humoristisch theaterstuk is deze avond een unieke kans voor de sportclubs om elkaar na anderhalf jaar coronacrisis weer te ontmoeten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden