Boerenbruidspaar José en Jopie. Foto: PR
Boerenbruidspaar José en Jopie. Foto: PR

Boerenbruiloft bij Careaz Dr Jenny

DINXPERLO - Op woensdag 13 oktober vond er een boerenbruiloft plaats bij Careaz Dr. jenny in Dinxperlo. Deze bruiloft werd georganiseerd door initiatiefnemers Dianne Schreur, Marjo Kolenbrander en medewerkers van het Grand café.

Door de moeilijke coronatijd konden er geruime tijd geen evenementen plaats vinden voor de bewoners, maar vandaag kon het dan eindelijk weer. Netjes gekleed en met een grote glimlach kwamen de bewoners over de rode loper de feestzaal binnen. Iedereen werd ontvangen met een lekker kopje koffie en gebak. Rond de klok van 10 uur kwam het bruidspaar. Onder een luid applaus werd het bruidspaar ontvangen en toegesproken door de regiomanager Werner Menkehorst. 

Het programma was goed gevuld. Zo werden er cadeautjes overhandigd , werd er gedanst en klokslag 12 uur stond er een warm en koud buffet klaar van Fabulous Food Truck. Na een uurtje rust ging het middag feest van start met een optreden van de enige echte Hans Keuper. Tussendoor werden er heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Als afsluiting van de bruiloft werd er een heerlijk broodjes buffet gepresenteerd en kwam het feest ten einde. De mensen hebben zichtbaar genoten en er zal nog lang over nagepraat worden.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden