Van links naar rechts Riek Lammers, Annie Klein Wolterink, Willemien Veerbeek en Hannie Jansen. Foto: PR
Van links naar rechts Riek Lammers, Annie Klein Wolterink, Willemien Veerbeek en Hannie Jansen. Foto: PR

Vrouwenvereniging Passage huldigt vier dames

Algemeen

DINXPERLO - Nadat de vrouwenvereniging Passage ruim anderhalf jaar niet bij elkaar is geweest, zijn op donderdagavond 14 oktober vier dames van de vrouwenvereniging Passage in het zonnetje gezet, ze werden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. 

De gehuldigde dames zijn: Willemien Veerbeek-te Paske, 60 jaar lid, Annie Klein Wolterink-Rougoor, 50 jaar lid, Riek Lammers-Wieberink, 40 jaar lid, en Hanny Jansen-Kruisselbrink 40 jaar lid. Na een korte persoonlijke toespraak door de voorzitster, werd aan de dames een boeket bloemen en een klompje met inscriptie overhandigd. 

Passage Breedenbroek/Dinxperlo komt iedere tweede donderdag van de maand bijeen en behandelt onderwerpen van maatschappelijk belang, maar ook kunst en cultuur neemt een belangrijke plaats in. Natuurlijk is er daarnaast ook tijd voor ontspanning en zijn sociale contacten ook belangrijk. De bijeenkomsten worden gehouden in het Kerkelijk centrum, Markt 4 in Dinxperlo en beginnen om 19.45 uur, inloop vanaf 19.15 uur, iedereen is van harte welkom. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band