<p>Psalm 150 repeteert weer. Foto: Frank Vinkenvleugel</p>

Psalm 150 repeteert weer. Foto: Frank Vinkenvleugel

Cultuurfonds Gelderland ondersteunt 36 projecten met ruim 140.000 euro

ARNHEM -  Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft in het derde kwartaal van dit jaar 36 projecten ondersteund. Daarmee werd 140.850 euro gegeven aan cultuur en natuur in de regio. Daarnaast stelt het Cultuurfonds bijna 142.000 euro beschikbaar voor het verlengen van de regeling Music Support met drie jaar.

De bijdragen zijn bedoeld voor projecten in diverse sectoren. Zo ontvangt de christelijke muziekvereniging Eendracht Aalten een bedrag van 2500 euro voor de organisatie van de concertreeks WEERKLINKEN. Het christelijk fanfarekorps Psalm 150 mag rekenen op een bedrag van 5000 euro voor de muziektheaterproductie Held!   

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. Dankzij de bijdragen, fondsen en prijzen ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden. Dat wordt mogelijk gemaakt met schenkers en makers, liefhebbers en experts, bedenkers en beschermers. En met de bijdrages van de VriendenLoterij, de Nederlandse Loterij en van alle donateurs. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland is een van de twaalf provinciale afdelingen.

Nieuwe aanvragen
Er kunnen nieuwe verzoeken voor bijdragen worden gedaan voor mooie projecten in Gelderland. Op www.cultuurfonds.nl/gelderland staat alle informatie over aanvragen bij het Cultuurfonds Gelderland.


www.cultuurfonds.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden