<p>Linda Westendorp. Foto: PR</p>

Linda Westendorp. Foto: PR

Boekpresentatie Linda Westendorp: Weg van het Water

DINXPERLO - Dit jaar is het zeventien jaar geleden dat de wereld op tweede kerstdag werd opgeschrikt door een allesverwoestende tsunami die 230.000 levens eiste. Linda Westendorp (48), geboren in Dinxperlo, zat destijds in Thailand dat zwaar getroffen werd.

Ze was een van de reisleiders van ‘Team Phuket’ die de ramp letterlijk van heel dichtbij meemaakte. Over haar ervaringen en die van haar vijf collega’s schreef ze het boek Weg van het Water. Linda: “Tijdens onze reünie in 2018 besefte ik: ons verhaal mag niet verloren gaan!”

Op vrijdag 10 december vanaf 20.00 uur wordt Weg van het Water gepresenteerd in het Kulturhus in Dinxperlo. Mensen die graag bij de presentatie aanwezig willen zijn of die het evenement live online willen bekijken, kunnen een berichtje sturen naar info@granadaspirit.com 

Weg van het Water wordt uitgegeven door uitgeverij GrowingStories en is vanaf 6 december onder meer te bestellen via www.Bruna.nl  Van de verkoop van ieder boek zal 1 euro gedoneerd worden aan de Phuket Sunshine Village Foundation. Deze NGO werd in 2005 opgezet na de tsunami en vangt weeskinderen op.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden