Thijs Kemperink. Foto: Stefan Schipper
Thijs Kemperink. Foto: Stefan Schipper

Nieuwjaarsconference ‘Herboren’ van Thijs Kemperink

DINXPERLO - Na vijf succesvolle avondvullende theaterprogramma’s van Thijs Kemperink is het tijd voor een nieuwe stap, een Nieuwjaars conference. ‘Herboren’ wordt uitgevoerd op zaterdag 27 november vanaf 20.15 uur.  

Thijs is een positieve jongen. Maar het afgelopen jaar had hij ook veel dieptepunten. Niet alleen vanwege de coronacrisis, maar ook op persoonlijk vlak. Echter, zonder die dieptepunten is er geen licht aan het eind van de tunnel, zonder nacht geen prachtige zonsopgang. Dus treedt Thijs het nieuwe jaar herboren tegemoet met frisse energie, ongenadig veel grappen en een groot brok positiviteit. Simpelweg omdat hij daarvoor kiest. Bezoekers kunnen zich schrap zetten voor een spervuur aan grappen. Over 2021, maar vooral ook over wat 2022 gaat brengen volgens deze eigenzinnige Tukker. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.kleintheaterdinxperlo.nl

Coronamaatregelen
Het is en blijft een spannende tijd. Voor wat betreft de voorstellingen in Klein Theater Dinxperlo verandert er niet veel, de komende voorstelling kan gewoon doorgaan, echter wel onder strikte voorwaarden. Zo wordt gewerkt met de QR-code en de zaal wordt ruimer opgezet, dat voelt toch veiliger. Wat wel verandert is dat de horeca gesloten is en er na afloop geen gezellige nazit mogelijk is. Vooraf wordt het kopje koffie/thee geschonken, bij de inloop in de zaal. Het advies luidt om niet te vroeg te komen, inloop in de zaal vanaf 19.45 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden