Sinterkaas vieren bij t Noorden. Foto: PR
Sinterkaas vieren bij t Noorden. Foto: PR

Zondag 5 december Sinterklaas Familie lunch en Pietenschool

AALTEN - Bij ‘t Noorden kan op zondag 5 december het Sinterklaasfeest worden gevierd. Gezellig lunchen met de familie en voor de kinderen is er de Pietenschool.

Lunch van de plank
Natuurlijk is er een goede ondergrond nodig voordat de kinderen aan de Pietenschool kunnen beginnen vandaar dat Piet Hans hier weer wat lekkers op bedacht heeft: Oerbrood met kroket, seizoensoepje, luxe belegd brood geserveerd met melk of jus d’orange voor 12,50 euro per persoon. Voor de kids hebben is er een speciale Noordelingen menukaart samengesteld. Alles wordt geserveerd aan tafel en overige dranken op nacalculatie.

Pietenschool
Zo lenig en handig worden als een Piet om Sinterklaas te kunnen helpen. Welk kind droomt daar niet van? Daarom heeft restaurant ’t Noorden een heuse Pietenschool geopend! Leren klimmen over daken, kruipen door de schoorsteen en pakjes bezorgen. De Pietenschool wordt afgesloten met een echt Pietendiploma! Wie weet kunnen ‘geslaagden’ nog wel samen met de Sint op de foto...

Vanaf 12.00 uur is er de Pietenschool. Gratis toegankelijk van de kids die deelnemen aan de Sint Brunch, anders zijn de kosten 5 euro per kind. 

Reserveren kan via de website www.hetnoorden.nl/reserveer De Brunch met Pietenschool zijn te reserveren van 11.00 tot 13.30 uur, inloop tussen 10.30 en 11.30 uur, de Pietenschool wordt gehouden van 12.00 tot 14.30 uur. Informatie voor mensen die liever thuis eten: www.pannenkoekenthuys.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden