IKA vakantieweken 2022 in voorbereiding

BREDEVOORT/AALTEN - De afgelopen twee jaar konden de Interkerkelijke vakantieweken Achterhoek en Liemers (IKA) niet doorgaan. Ondanks de onzekerheden door coronamaatregelen zijn de vakanties voor volgend jaard  in voorbereiding.

De IKA organiseert twee vakantieweken in het voorjaar voor ouderen die zonder zorg of begeleiding niet op vakantie kunnen. Bij voldoende aanmeldingen wordt er mogelijk een derde vakantieweek in het najaar georganiseerd. 

Gemoedelijke sfeer
De IKA verzorgt deze vakantieweken voor ouderen die het fijn vinden anderen te ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Ook voor mensen die eenzaam zijn of niet meer zelfstandig op vakantie gaan. De vakantieweek is geheel verzorgd, met een afwisselend programma waarbij er aandacht is voor elkaar. Alles staat onder begeleiding en zorg van deskundige vrijwilligers. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

Doorn en Lunteren
Indien de ontwikkelingen rond corona het toelaten gaan we volgend jaar van 7 tot en met 14 mei 2022 naar Doorn en van 28 mei tot en met 4 juni 2022 naar Lunteren, met inachtneming van de dan geldende coronaregels. Opgave voor deelname verloopt via de diaconie van de PKN Aalten en Bredevoort. Mensen die zich in 2020 hebben opgegeven, krijgen automatisch de formulieren weer thuis gebracht.

Ook voor niet-leden
Mensen die graag mee willen, ook als men geen lid is van de PKN, kunnen dit doorgeven aan de personen hieronder vermeld. Zij zorgen er dan voor dat belangstellenden een informatiebrief met het aanmeldformulier ontvangen.


Lidy Hogenkamp, tel. 0543-451911, diaconie Bredevoort
Jolanda Wevers, tel. 0543- 472776, diaconie Aalten

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden