foto: www.tekieftedinxperlo.nl

Oogzorg op maat

60 Jaar Te Kiefte

DINXPERLO – Optiek Oogzorg Optometrie Te Kiefte is 60 jaar een begrip in Dinxperlo. Te Kiefte beweegt mee met de tijd, blijft zich ontwikkelen en volgt nieuwe innovaties op gebied van oogzorg en het aanbod van glazen en contactlenzen. Daarnaast zijn de nieuwste trends op gebied van monturen en zonnebrillen, ook op sterkte, verkrijgbaar. Christien en Derk-Jan te Kiefte: “Wij bieden oogzorg op maat.”

Tijdens het 60-jarig jubileum zijn er maandelijks acties en aanbiedingen. Begin van het jaar staat in het teken van opruimingsacties, later komen aanbiedingen met onder andere lenzen en monturen en het item Bijziendheid (myopie) en Functionele Oogzorg, waaronder de prismabril, aan bod.

Acties voor goede doelen worden niet vergeten.

Optiek Oogzorg Optometrie Te Kiefte heeft aandacht voor klanten van alle leeftijden en situaties. “We hebben alle voorzieningen in huis om de oogzorg te ontlasten. Ook kunnen we in gevallen van leer-/leesproblemen bij kinderen vaak een oplossing bieden, toenemende bijziendheid is daar een voorbeeld van.”

“Wij zoeken naar een oplossing op maat en zetten ons 100% in voor onze klant.”

Aandacht, vertrouwen en luisteren naar de klant staan hoog in het vaandel bij Te Kiefte. “Maatwerk, daar gaat het om. Daarom werken we op afspraak. We nemen de tijd voor de klant.” Oogzorg bij Te Kiefte wordt steeds specialistischer, medisch ook. “We scholen regelmatig bij voor de nieuwste innovaties. Zo kunnen we oogartsen ondersteuning bieden.”

Te Kiefte Optiek Optometrie Oogzorg, “Uw ogen, onze zorg.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden