Hemellichaam van Els Slot
Hemellichaam van Els Slot (Foto: Elly Lieftink)

NatuurlijkBUITEN-KUNST-EXPO 2018

Regio - Zondag 20 mei opent voor het tweede achtereen volgende jaar de NatuurlijkBUITEN-KUNST-EXPO. In de natuurtuin staan bijzondere kunstwerken (brons, steen en hout) van Egbert Hermsen, Els Slot, Annelie Kunst, Bertus Janssen, Karin Zuijdwijk en vanaf juli ook van Jet Heusinkveld en Rita Oostendorp. De exposanten zijn allemaal enthousiaste kunstenaars uit de regio.

Kunst kan je soms zo verrassen of juist grijpen, het prikkelt de creativiteit. Komende maanden bieden beelden en buitenkunst in de Natuur & Theetuin van NatuurlijkBUITEN een dubbele verrassing. Naast de artistieke waarde is het ook juist de fraaie locatie met doorkijkjes, besloten plekken en kleurrijke wilde bloemen in de tuin die je verrassen.

De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van de tuin. Kunstenaars zijn regelmatig op zondag aanwezig om over hun passie voor kunst te vertellen. De NatuurlijkBUITEN-KUNST-EXPO duurt t/m zondag 16 september. Toegang is gratis, na afloop kan op het terras bij de vijver worden nagenoten met iets lekkers uit de keuken van NatuurlijkBUITEN.

Informatie: NatuurlijkBUITEN | Toldijk 11 | 7065 AL | Sinderen | T 0315-236 794 of via: http://www.natuurlijkbuiten.nl/

Meer berichten