AD'69 loopt tegen degradatie aan

Aalten - AD'69 loopt tegen degradatie aan, misschien niet via directe degradatie maar ook de weg via de nacompetitie behoort zomaar opeens tot de mogelijkheden waar AD'69 niet wil maar toch aan moet geloven. AD'69 is  blijkbaar een te kleine vereniging die het zich niet kan veroorloven om vaste krachten geblesseerd te hebben.

De selectie is te klein,  blessures  worden keihard afgestraft en uiteindelijk is het afwachten of  het gepuzzel met namen zal leiden  tot een wedstrijd met punten tot gevolg. 

Ook in deze wedstrijd kwam AD'69 tekort, de eerste 20 minuten was AD'69  weliswaar volop aanwezig op de helft van Grol maar het leidde tot niets.  Blessures voorafgaande aan  deze wedstrijd zijn een terecht excuus maar ook de tijdens deze wedstrijd zouden uiteindelijk Tom te Brinke, Bram Dekkers en Recep Kaya met nieuwe blessures het onderspit delven. 

sv Grol profiteerde maximaal daar waar AD'69 faalde en zou uiteindelijk winnend met 0-5 sportpark Zuid verlaten. Keeper Anthony Ikink was tot heel veel moois in staat maar het aanvallend collectief van Grol was ook voor Ikink teveel van het goede gevraagd. AD'69 verliest terecht en maakt zich op voor de de nacompetitie voor behoud in de 3e klasse.

Meer berichten