Pijnlijke voeten na de zomervakantie?
Pijnlijke voeten na de zomervakantie?

Pijnlijke voeten na de zomervakantie?

Algemeen

De zomer brengt warmte, vrijheid en avontuur, maar soms ook pijnlijke voeten. Terwijl we genieten van de vakantie, vergeten we vaak dat onze voeten ook rust nodig hebben. Capsulitis is een aandoening die tijdens de zomermaanden vaak opduikt. Het ontstaat door overmatige druk, ongeschikte schoenen/slippers en gebrek aan de juiste ondersteuning.

Hoe herkent u capsulitis? 

Mensen ervaren pijn in de bal van de voet, vooral bij het afzetten van de voet. Het voelt stekend aan tijdens belasting en als een zeurende pijn in rust, de pijn kan uiteindelijk uitstralen naar de tenen.

Maar Podotherapie Hermanns staat voor u klaar! Al ruim twintig jaar is Hermanns werkzaam op het gebied van voetzorg en pionier op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Dit is te zien in de afname van afval voor productie van onze 3D-zolen met maar liefst 97%.

Onze podotherapeuten in uw regio helpen u graag. Met deskundig onderzoek stellen we vast of u capsulitis of andere klachten heeft en bieden we op maat gemaakte behandelingen, zoals drukverdelende steunzolen en deskundig schoenadvies.

Een afspraak maken? 

Bezoek onze website op www.podotherapiehermanns.nl of stuur een e-mail naar info@depodo.nl. U kunt ons ook bereiken op 085 053 00 33. Het beste van alles is dat u nu eenvoudig online een afspraak kunt maken via onze website en uw voeten de aandacht kunt geven die ze verdienen! Onze deur staat wagenwijd voor u open, en we hebben niet alleen uw welzijn op het oog, maar ook dat van het milieu.

In uw regio vindt u ons onder andere in: Winterswijk, Lichtenvoorde, Dinxperlo, Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Steenderen, Zutphen, Duiven, Deventer, Borculo, Zevenaar, Zelhem en Groenlo. En we hebben een nieuwtje: we hebben nu ook een splinternieuwe locatie in Doetinchem, genaamd Doetinchem Hof van Cambridge.

Dit artikel wordt u aangeboden door podotherapie Hermanns. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band