Kurt Joseph van Australia’s Thunder From Down Under. De mannen komen naar De Storm. Foto:  SPIE entertainment

Kurt Joseph van Australia’s Thunder From Down Under. De mannen komen naar De Storm. Foto:  SPIE entertainment

Sexy dansers staan in De Storm met Welcome Back World Tour 2023

Algemeen

WINTERSWIJK - Via Las Vegas komen de gespierde, goed gebouwde en sexy dansers van Australia’s Thunder From Down Under naar Nederland. In drie weken tijd zullen zij in 15 Nederlandse theaters meer dan 10-duizend vrouwen in vuur en vlam zetten tijdens hun Welcome Back World Tour. Op 19 maart staan de heren in Theater De Storm, vanaf 15 uur.

Het zijn de prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en glimmende torso’s die garant staan voor een verleidelijke, smakelijke en high-energy show. Thunder From Down Under is geen onbekende meer in dit segment. Wereldwijd hebben miljoenen vrouwen deze hunks al zien optreden en voor hun theatrale shows zijn ze onderscheiden met titels als Best Adult Attraction, Best Male Revue Show in Las Vegas en mochten zij zelfs de sleutel van deze stad in ontvangst nemen. Meerdere malen zijn ze als special guest te zien geweest bij NBC’s Today Show, The Tyra Banks Show, ABC Daytime, Project Runway, The Ellen DeGeneres Show en vele tv series waaronder Drop Dead Diva.
Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen.

Kaarten kosten 34,50 euro en zijn online te bestellen via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band