Vlnr: Mevr Klompenhouwer, in de bloemetjes gezet vanwege haar grote bijdrage aan het reilen en zeilen van het koor, de jubilarissen Willy Weenink en Sien Beernink en dirigente Riet Lieverdink.
Vlnr: Mevr Klompenhouwer, in de bloemetjes gezet vanwege haar grote bijdrage aan het reilen en zeilen van het koor, de jubilarissen Willy Weenink en Sien Beernink en dirigente Riet Lieverdink. (Foto: G.W. Huinink)

Jubilaressen van De Vriendenkring

Gemengd koor de Vriendenkring in Sinderen heeft twee jubilarissen in het zonnetje gezet.

Sien Beernink kwam in 1943, als 15-jarig meisje bij het koor. Inmiddels is zij dus 75 jaar lid van het koor. Al eerder werd haar een koninklijke onderscheiding toegekend voor haar verdiensten voor het koor. En nog steeds komt ze trouw op de maandagavond haar sopranenrol vervullen en verlevendigt zij de koffie pauzes met haar humor en wijsheid.
Willy Weenink is 65 jaar lid van onze zangvereniging als sopraan. Met een kritische blik en een groot gevoel voor humor draagt ook zij zeer bij aan de speciale hoogst plezierige sfeer in de vereniging.
Het koor onder leiding van dirigent Riet Lieverdink geniet van het zingen. ''Eigenlijk kun je zeggen dat door het zingen wij allen, leden van de Vriendenkring, genieten van het zingen en de uitvoeringen die wij zo nu en dan mogen en kunnen verzorgen!''

Meer berichten