Foto: PR

Schlager-dansavond: 'Komm' an Bord' met Michel van Dam

De Nederlandse zanger Michel van Dam met een uitgebreid eigen Duits repertoire heeft in de afgelopen jaren inmiddels een grote bekendheid in de Achterhoek opgebouwd. Vooral door zijn uiterst gezellige dansavonden in het voormalige Ons Huis nu Klein Theater is Michel van Dam in goede gedachten gebleven bij zijn geliefd publiek.

In november afgelopen jaar verscheen het reeds vijfde album van Michel van Dam met de Titel Leidenschaftlich. Op de radiozender Optimaal FM worden regelmatig liedjes van de zanger uit Didam gespeeld. Michel van Dam is ook in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Belgie een begrip bij de schlager-radiostations.
Ook de optredens met de in maart j.l. gestorven zangeres, Ulla Norden, werden vooral in Duitsland graag bezocht. Op 25 augustus en 22 september geeft Michel van Dam een avondoptreden op het nieuwe schip de Germania vanaf Emmerich om 18.30 uur.

Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij volgende instanties:- Touristik-Information (Info Center Emmerich), Rheinpromenade 27, Emmerich am Rhein; Tourist Info, Markt 9, Isselburg (Anholt); Regio Bank, Grotestraat 23, Gendringen; Jacqueline's Lederwaren, Hogestraat 65, Dinxperlo; Michel van Dam Promotion 02874-901150 en via mail: mrozijn@gmx.de of michelvandam.freundeskreis@web.de

Meer berichten